Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliessort iconCreatedLast reply
Problem - 'upgrading' notice on my PHPalbum page310 years 29 weeks ago
by phantomracer
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Can't edit picture description310 years 42 weeks ago
by Mattun
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Fresh Install - migrating data from old server to new310 years 43 weeks ago
by ravetildon
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Shadow not OK on image but OK on thumbnail310 years 44 weeks ago
by ferreto
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Album shut down by Provider311 years 4 weeks ago
by marctellevik
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Problems my Phpalbum, HELP PLZ! T_T311 years 6 weeks ago
by dragonl
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
pictures Short/long description311 years 23 weeks ago
by named
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Phantom Blank Directories311 years 27 weeks ago
by Harbinger1080
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Access control doesn't work311 years 31 weeks ago
by Niels
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
suddent error (upgrading from...) !311 years 38 weeks ago
by meurrens
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
check_access function return values311 years 44 weeks ago
by jack
8 years 32 weeks ago
by Anonymous
Save Configuration problem when adding\changing descriptions312 years 1 week ago
by Tipsko
11 years 28 weeks ago
by daleeman
galleries312 years 12 weeks ago
by misteralexander
12 years 12 weeks ago
by patrik
Fatal error: main(): Failed opening required312 years 15 weeks ago
by glittle
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Lstat failed erro312 years 22 weeks ago
by pwade
12 years 21 weeks ago
by pwade
No Images/Thumbnails - Cant even view in Setup/Pictures312 years 24 weeks ago
by richibaldo
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
Memory problem? Can't resize/modify photos312 years 30 weeks ago
by braddy
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
e-card 'page not found' linking error312 years 35 weeks ago
by badicalbeats
8 years 49 weeks ago
by Anonymous
see strange image after installation313 years 15 weeks ago
by terzaghi
13 years 14 weeks ago
by patrik
Fatal Error313 years 16 weeks ago
by biggus
13 years 15 weeks ago
by biggus
I'm Getting a red X after viewing the image then returning a 2nd time w/ v0.3.2.6313 years 17 weeks ago
by kipph
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
music and movies313 years 17 weeks ago
by Lubiluk
13 years 17 weeks ago
by patrik
thumbnails again ... :/313 years 19 weeks ago
by Lubiluk
13 years 18 weeks ago
by patrik
UTF-8 Directory/File names are not displayed correctly313 years 29 weeks ago
by jsakalos
8 years 42 weeks ago
by Anonymous
Is phpAlbum working with PHP 5.2.x ?313 years 32 weeks ago
by andy.wenk
8 years 49 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content