Problem Report

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
I'm Getting a red X after viewing the image then returning a 2nd time w/ v0.3.2.6313 years 12 weeks ago
by kipph
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ')'913 years 3 weeks ago
by astandera
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Can't modify 'Main setup' page713 years 6 weeks ago
by FotoJoep
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Album/Directory Name (not show like alias name directory)713 years 11 weeks ago
by ocean
8 years 37 weeks ago
by Anonymous
Resize OK but shadow is black border110 years 38 weeks ago
by ferreto
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
https:// is not supported by Home URL213 years 41 weeks ago
by Andrew Gould
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Video download filename being renamed to UTF characters1114 years 22 weeks ago
by marcus
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
can not edit right user from groups site213 years 10 weeks ago
by kario
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
The Same Thumbnail Problem...413 years 43 weeks ago
by swamplingman
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Problem with huge gallery612 years 43 weeks ago
by stony
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Photo parameters - Reset to default612 years 52 weeks ago
by Trpplayer79
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Mysterious broken thumbnails on main page512 years 36 weeks ago
by skyhawk172
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Fresh install this morning1312 years 25 weeks ago
by marc
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
no thumbnails412 years 25 weeks ago
by sabe
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
galería inexistente912 years 19 weeks ago
by chavp
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Restriction of User Functions Not working612 years 19 weeks ago
by jgrossman
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Error and site does not load1111 years 51 weeks ago
by bizzyx33
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
wrong "include_path" results in all blank pages212 years 47 weeks ago
by watz
8 years 38 weeks ago
by Anonymous
Images showing up as X in IE : Not Firefox1213 years 42 weeks ago
by azharc
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
Thumbnail and IMG not displaying....911 years 20 weeks ago
by juxta52
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
PHP5 <img src=*.php?...> wont resolve711 years 32 weeks ago
by criz
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
Zwei kleine Probleme712 years 35 weeks ago
by froufrou
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
System Check brings up a blank screen.411 years 41 weeks ago
by marctellevik
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
Sometimes thumbnails do not appear.511 years 46 weeks ago
by ycc
8 years 39 weeks ago
by Anonymous
Photo not displaying properly - my problem or a bug?912 years 15 weeks ago
by Eternal_Howl
8 years 39 weeks ago
by Anonymous


style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8698264690166658"
data-ad-slot="4417389723">

Syndicate content